AdresseHarbitz Torg , 0275 Oslo

Produsenter

9 Det gamle røgeri

Røkt, gravet eller speket kjøtt, fisk, fugl og hval. Ekte norsk matkunst uten kunstige tilsetninger

37 Myhres Matsopp

Vi er to brødre som dyrker økologisk gourmetsopp i småskala på Nesodden. Vi dyrker og høster alt for hånd. Soppen vår er smakfull, sunn og bærekraftig.

269 Ramstadbaker

Vi er ett lite bakeri i Skien ,som baker brød,rundstykker.,innbakte horn ,store kaker,små kaker.har også en del glutenfritt

192 Høistad gård

Fjellgård i Øyer, Gudbrandsdalen. Boergeit, pelssau og landets eneste besetning av jak.

30 Polar perle

Norske råvarer of Franske Lidenskap : Polar perle laget Tarama med utsokt rogn ave torsk fra More og Romsdal. Nytes som meze, dipp eller pålegg.

229 Telemarklam

Pinnekjøtt og fenalår av lam som kommer rett fra frodige fjellbeiter i Telemark

174 Steinset Gård

En liten debiogodkjent familiedrevet gård i vakre Lier. Her dyrker vi epler, grønnsaker og bær, i tillegg har vi høner, griser og bier.

4 Bjøinstad Gård

Økologisk drevet gård med Gammelnorsk spælsau, Mangalitsa gris, Dølafe, høner, hester og grønnsaker.

202 Piltingsrud gard202

100% grasfôra økologisk og langtidsmørna kjøtt av Aberdeen Angus storfe og viltkjøtt fra egen jakt.

71 Sørumgården

Vi dyrker blåbær, jordbær, haskap, epler, pærer og grønnsaker. Alle produksjoner er Debio-sertifisert, også beitehønene og vår lille flokk med gammelnorsk spælsau.

275 Nybo Regenerative Gård

På et småbruk i Østfold der "ingen" skulle tru at noen kunne produsere mat driver vi en allsidig drift med gressbeitende høns, dølagriser på friland, gammalnorsk spælsau, Sidet Trønder og Nordlandsfe, bier, småskala grønnsaksproduksjon, samt nyplantet frukt og bær i mange varianter.

239 Godt og hjemmelaget AS

Tynnlefser fra Nordland, krina lefse, Mørlefse, potetlefse laget på potet . Glutenfrie tynnlefser, Alle våre lefser er håndkjevlet