53 Gunns hjemmebakst DA v/ Hanna Grethe Langeland

Kleivaveien 293, 3178 Våle

Ferske bakevarer fra gårdsbakeriet Gunns hjemmebakst.

"Gunns hjemmebakst" er et lite gårdsbakeri som holder til i Fon i Vestfold. Vi er mor Gunn og datter Hanna Grethe som baker sammen. Vi baker med tradisjonelle oppskrifter og kakene våre er helt uten tilsetningsstoffer.

Vi står på Bragernes torg i Drammen hver fredag hele året (siden 2002), og i Horten, utenfor Sjøsiden, hver torsdag hele året (siden 1992), med egenproduserte ferske bakevarer. I tillegg har vi 2 hyller med bittelitt av det vi lager, i bakeriet på vår lokale menybutikk som ligger på Revetal, noen kakeslag på Mattorget på Gjennestad og i gårdsbutikken Søndre Grevle i Stavern. Også er vi med på Reko og bondens marked en gang i blant. 🙋‍♀️🙋‍♀️

Vi bor på hver vår gård sammen med ektefellene våre som også hjelper til i travle perioder, vi driver med husdyrproduksjon, og gårdsbakeriet har gitt oss muligheten til å være heltids bønder alle fire.

Alle bakevarene våre blir levert FERSKE, de har ikke vært fryst, men de kan fint fryses.🌞🌞

☀️Jeg kjøper norske råvarer så langt det lar seg gjøre, som bonde sjøl er det viktig for meg. Melka er fra min brors melkekuer, egga er fra Flemming egg i Vestfold, ellers handler jeg på Idun og meny.

Produkter

Ingen produkter å vise

Her var det tomt! Ta kontakt med oss så skal vi se hva vi kan gjøre for å få inn produkter.