Produsenter

Sørumgården

Vi dyrker blåbær, epler, pærer og litt grønnsaker. Alt etter økologiske prinsipper. Øvrige vekster beites av hester, sauer, og høner.

Helnora Honning

Helnora Honning(Kristian Eriksen) er en småskala honningprodusent på Konnerud i Drammen kommune. En av få som lever av birøkt og honningproduksjon.

Delås Gård

Delås gård ligger ved Tvetervannet i Skjeberg. Her har vi selvplukk av bær, egg fra gressbeitende høns og salg av frukt og grønnsaker av høy kvalitet.

Naan og Curry

Naan and Curry spesialiserer seg i spekteret av smaker, dufter og teksturer som illustrerer mangfoldige og inspirerende mat, supplert med klassiske indiske oppskrifter fra hele sub-kontinentet

Sør Honning Bigård

Vi er en stor bigård med over 250 bifolk. Vi produserer alle bieprodukter samt bidronninger og bifolk.

Stenbergs Gårdsverden

Stenbergs gårdsverden er et lite bruk som ligger i Lensbygda, tett opp mot flotte Totenåsen. Her har vi gla`gris, sau og noen høner. Vi lever i et herlig kaos hvor ingen dager er like og overraskelsene kommer på rekke og rad - akkurat slik vi liker det. Vi har også bygdas minste gårdsbutikk som har massevis av sjarm og (bokstavelig talt) er proppfull av varer.

Augestad

VELKOMMEN TIL MIN VIDUNDERLIGE VERDEN AV SUKKERMAGI!

Northern Company199

Northern Company er et prisbelønnet norsk selskap som høster og selger viltvoksende norsk tang fra Træna ved Polarsirkelen.

Øvrejorde

Ein gård øverst i Hallingdal, som driver med melk og kjøtt produksjon fra geit og sau.

Polar perle

Norske råvarer of Franske Lidenskap : Polar perle laget Tarama med utsokt rogn ave torsk fra More og Romsdal. Nytes som meze, dipp eller pålegg.

Økologisk Frilandsgris

Nabo-gardene til Heinrich Jung (Åmot gard) og Vidar Julien (Bækken gård) i Solør samarbeider om markedsføring, salg og videreforedling av all sin økologiske frilandsgris.

Opaker Gård272

- Ekte, lokale og bærekraftige naturopplevelser

XOKOLAT®

Spirede nøtter, insekt protein og bean-to-bar sjokolade

NorgesChili

NorgesChili utvikler og tilbyr ett spennende utvalg av chiliprodukter. Vi tilbyr produkter i mild, medium og sterk - våre milde produkter er litt mer spicy enn hva standarden er i daglivaren.

Sygarden i Hålien

En miljömedveten mjölkgård i Vang i Valdres med stølsdrift och eget ysteri

GRUTEN

Gruten er en innovativ og framtidsrettet bedrift som skaper nye verdier av kaffeavfall.

Det gamle røgeri

Røkt, gravet eller speket kjøtt, fisk, fugl og hval. Ekte norsk matkunst uten kunstige tilsetninger

Bjøinstad Gård

Økologisk drevet gård med Gammelnorsk spælsau, Mangalitsa gris, Dølafe, høner, hester og grønnsaker.

Nybo Regenerative Gård

På et småbruk i Østfold der "ingen" skulle tru at noen kunne produsere mat driver vi en allsidig drift med gressbeitende høns, dølagriser på friland, gammalnorsk spælsau, Sidet Trønder og Nordlandsfe, bier, småskala grønnsaksproduksjon, samt nyplantet frukt og bær i mange varianter.

Steinset Gård

En liten debiogodkjent familiedrevet gård i vakre Lier. Her dyrker vi epler, grønnsaker og bær, i tillegg har vi høner, griser og bier.

Ramstadbaker

Vi er ett lite bakeri i Skien ,som baker brød,rundstykker.,innbakte horn ,store kaker,små kaker.har også en del glutenfritt

Myhres Matsopp

Vi er to brødre som dyrker økologisk gourmetsopp i småskala på Nesodden. Vi dyrker og høster alt for hånd. Soppen vår er smakfull, sunn og bærekraftig.

Telemarklam

Pinnekjøtt og fenalår av lam som kommer rett fra frodige fjellbeiter i Telemark

Hauge Gård

Honning fra Rudsbygd, utenfor Lillehammer. Vi er nyoppstartet i 2022, og har nå 14 kuber.

Norsk Urkorn AS

🌾 Vi har økologisk korn og mel, og produserer vår egen surdeigsstarter, granola, müslibar, ferske og frosne speltbrød, surdeigsbrød, kanelsnurrer og solskinnsboller

Gulldrypp

Honning fra flere bigårder på Nesodden.

Tor Anders Høgaas

Nedre Krog ligger helt sør i Aurskog-Høland, vi driver hjorteoppdrett og en mindre besetning med Dexter kyr.

Høistad gård

Fjellgård i Øyer, Gudbrandsdalen. Boergeit, pelssau og landets eneste besetning av jak.

Sindre Møgster-Walthinsen

Norsk produsent av kortreist mat, Kimchien vår er Vegansk, villfermentert og full av probiotiske bakterier som er godt for kroppen

Langesøy

På veiløse Langesøy midt i Drammenselva driver vi økologisk landbruk med Elvegris (frilandsgris med egne purker og slaktegriser), skotsk høylandsfe, høner, honning fra egne bikuber, frukt, bær, grønnsaker og eng. Vi har drevet økologisk siden 2001 og jobber hele tiden for å videreutvikle økosystemet som gården vår er og skal være.

Godt og hjemmelaget AS

Tynnlefser fra Nordland, krina lefse, Mørlefse, potetlefse laget på potet . Glutenfrie tynnlefser, Alle våre lefser er håndkjevlet

Søndre Finni gård

Vi bor på en gård i Aust Torpa, Nordre Land. Der har vi 220 vf sau av rasen nks, gns og suffolk, vi har også 15 boergeit. Vi selger lammekjøtt og kjekjøtt, vi lager også forskjellige ting av skinn vi får igjen av sau, votter, pulsvarmere, hjerter, sitteunderlag, barnevotter og vi trykker alt selv.

Oppegård Brus AS

Vi er en småskala brusprodusent som lager brus på kun det beste av lokale ingredienser.

Norsk Ullgris DA

Norsk Ullgris DA er et samarbeide mellom gårdene Østre Pavestad gård i Hemnes, Aurskog-Høland og Nordre Ilen gård i Askim, Indre Østfold. Vi er Debiosertifisert og vår Mangalica Ullgrisbesetning er Dyrevernmerket.

Mona Taaje

Tradisjonsbakeri fra Hallingdal med gardsutsalg og kafè.

Sjødalstrand gård

Liten gård beliggende i en lun vik i Bunnefjorden i Nordre Follo kommune. Vi produserer plommer og plommeprodukter

Holst Bondegård

Vi verdsetter god dyrevelferd og ønsker å fremme sunne og friske dyr som får leve et godt liv! Mangalitsa også kalt ullgris er av ungarsk opprinnelse.

Telemark Lam

Rett frå fjellet! (Flere produkter kommer April)