Oppegård Brus AS

oppegardbrus.noDurendalveien 14

Vi er en småskala brusprodusent som lager brus på kun det beste av lokale ingredienser.

Oppegård Brus ble startet av tre 16 åringer tilbake i 2018. Som bruselskere så vi oss lei på at all brusen i butikken ikke inneholdt annet enn sukker, vann og en masse E-stoffer, og den smakte heller ikke særlig godt. Det var da vi bestemte oss for å ta saken i egne hender, vi skulle lage vår egen brus med naturlige og lokale ingredienser. Den 8. desember 2018 så de aller første flaskene med Oppegård Brus Brus dagens lys. Det ble en umiddelbar suksess.

Mye har endret seg siden den gang, men ikke vår metode. Brusen vår var, og er fortsatt, laget på kun de beste råvarer, men vi har gått vekk fra produksjonen i brusrommet hjemme hos Lars og utviklet repertoaret vårt av smaker.

Hos Oppegård Brus koker vi alle råvarene sammen og tapper direkte fra kjelen på flaske. Denne metoden er ganske så unik da den frigjør all smaken fra råvarene. Det er dette som gir brusen vår den særegne “ekte” smaken, enten det gjelder smaken av sicilianske sitroner eller norske bringebær. Vi mener at en brus ikke bør være mer avansert enn at du kan lage den hjemme på kjøkkenet selv. Du kan nå nyte en deilig Oppegård Brus med Appelsin, Bringebær, Sitron og Julebrus.

Kos deg, med kanskje Norges beste brus!

Produkter

1 stk
kr 35,00 per stk