Lefsebua på Opsahl Gård ligger i Ytre Enebakk i Akershus fylke. Her har vi bygget opp et lite gårdsbakeri som en tilleggsnæring til den tradisjonelle gårdsdriften. På bakeriet produserer vi lefser, hovedsakelig tynnlefser fra Nordland smurt med forskjellige typer smurninger. Oppskriften på tynnlefsene våre kommer fra Myre i Vesterålen. Disse stekes tørre på takke, bløtes og smøres. Vi har 4 forskjellige typer, Rømmelefse, Konfektlefse, Brunostlefse og vanlig Tynnlefse. Disse fryses ned med en gang de er smurt. Da holder de seg best. Vi lager også tykklefser. Vi kaller den Mørlefse, kjært barn har mange navn :-) Disse stekes ikke på takke men i stekeovnen. Vi lager også flatbrød med potet som er et litt grovt flatbrød hvor vi har blandet inn potetflak. Dette gir en ekstra god smak.
Produkter
Ingen produkter å vise
Her var det tomt! Ta kontakt med oss så skal vi se hva vi kan gjøre for å få inn produkter.