Alt me lagar er steikt på jerntakke. Dette er ein av dei eldste måtane å lage mat på. Me brukar ingen ”lettvintløysingar” i produksjonen vår. Alle deigar og rører blir laga frå botnen av, frå fyrsteklasses råvarer.

Me tilset heller ikkje konserveringsmiddel. Sjølve bakinga er handverk, det trur me at du kjenner på smaken når du tek deg ein bit!

I juli 2020 flyttet vi vår kafè og gardsutsalg Ein smak tå Hemsedal med  hovedsakelig lokale produkt til gamle samvirkelaget på Tuv – rett ved rv 52. Dette har resultert i et overveldende besøk og salg – noe vi kanskje ikke var helt forberedt på – men utrolig spennende.

Vi jobber stadig med utvikling på Tuv. Pr i dag er det mulig å få en varmrett til lunsj, ellers blir det nystekte lapper og fersk bakst fra dagens produksjon (f.eks gofalefse, lefsekling, rummebrød). Vi håper vi kan få til skjenkeløyve (øl og vin) etterhvert .

 Vi fikk endelig flyttet bakeriet dit også på våren 2021 - vi fikk et praktisk og velfungerende bakeri - dette kan besøkende beundre når de kommer på besøk da vi har vinduer inn i bakeriet fra gardsutsalget/kafeen. I gardsutsalget har vi samlet de fleste småskalaprodusenter fra Hemsedal + fått tak i andre populære produkt så nært som mulig (f.eks geitost fra Undredal, hjorteburgere/spekeskinke/spekepølser fra Rein Valdres Mat)

Vi er 2 deltidsansatte og 1 heltidsansatt, og på sommeren har vi skoleelever som tilkallingsvikarer. til sammen utgjør dette ca 1,75 årsverk.

Me ynskjer alle velkomen til ein handel det smakar av....

  

        Beste helsing frå

           Bakstedeiut`n

Produkter

Ingen produkter å vise

Her var det tomt! Ta kontakt med oss så skal vi se hva vi kan gjøre for å få inn produkter.